scroll

AER CURAT
de
PREDEAL

Când ai scris ultima oară impresii
dintr-o călătorie?

Dacă ai ajuns până aici înseamnă că ai călătorit ceva, iar asta înseamnă că ai și multe de povestit. Acum ai ocazia să ne arați cum te-ai simțit, ce ai făcut, cum ai ajuns, cât de frumos a fost și nu în ultimul rând, cât de bine ți-a făcut ieșirea în aer curat. Amintirile cele mai frumoase merită împărtășite cu toată lumea.

Te invităm să-ți scrii povestea de călătorie dintr-un loc cu aer curat și să ne faci să ne imaginăm că suntem și noi în acel loc perfect. Inspiră-i pe cititori să planteze un copac cu povestea ta și poate în câțiva ani, oriunde am fi, vom avea numai aer curat.

3000 caractere rămase

Dacă ai o poză drăguță din locația aerului curat, uploadeaz-o aici:

Arată-ne pe hartă locul preferat cu aer curat

Poveștile altora

image

Alina din Bucuresti

De cand eram mica imi placea foarte mult sa merg la munte pentru a ma bucura de peisajele inedite si aerul "puternic". Asa am descoperit si acest loc superb in urma cu trei ani: Valea Doftanei. Cand am ajuns pentru prima data tin minte ca am stat ore in sir doar privind peisajul, admirand frumusetea lacului si ascultand linistea. De atunci, merg in zona ori de cate ori am ocazia, pentru a resimti sentimentul de calm si a-mi incarca bateriile. :)

image

Elena din Buzau

Pentru mine, în ultimii doi ani, mersul la munte a însemnat să merg cu Asociația din care fac parte. Până atunci, de fiecare dată când mergeam la munte, mergeam cu familia pentru câteva zile de relaxare și aer curat. Acum, să merg la munte înseamnă activități, joculețe, proiecte, brainstorming. Toate astea făcute în liniștea, pacea și prospețimea oferite de zona de munte. Amintirile din Bușteni, Sinaia, Poiana Țapului, etc. nu le voi putea uita niciodată.