scroll

AER CURAT
de
BABELE

Când ai scris ultima oară impresii
dintr-o călătorie?

Dacă ai ajuns până aici înseamnă că ai călătorit ceva, iar asta înseamnă că ai și multe de povestit. Acum ai ocazia să ne arați cum te-ai simțit, ce ai făcut, cum ai ajuns, cât de frumos a fost și nu în ultimul rând, cât de bine ți-a făcut ieșirea în aer curat. Amintirile cele mai frumoase merită împărtășite cu toată lumea.

Te invităm să-ți scrii povestea de călătorie dintr-un loc cu aer curat și să ne faci să ne imaginăm că suntem și noi în acel loc perfect. Inspiră-i pe cititori să planteze un copac cu povestea ta și poate în câțiva ani, oriunde am fi, vom avea numai aer curat.

3000 caractere rămase

Dacă ai o poză drăguță din locația aerului curat, uploadeaz-o aici:

Arată-ne pe hartă locul preferat cu aer curat

Poveștile altora

image

Ana din Bucuresti

Cred că sunt puține lucrurile/locurile care te deconectează și îți dau refresh-ul ăla de care ai nevoie. Eu merg destul de des la Mogoșoaia. E aproape de oraș, e liniște si mult verde. Mai ales vara, e un loc perfect de plimbat, de jucat jocuri în aer curat, de strâns prietenii laolaltă și stat sub soare. Ceea ce e și mai frumos e că ai și alte lucruri de văzut aici, cum ar fi sere, statui, parcele cu flori. Ca să nu mai zic că poți ajunge super simplu și cu metroul, nu e nevoie de mașină 😊 Au devenit deja obișnuință acele câteva ore cu aer curat peste weekend și recomand locul ăsta cu cea mai mare încredere.

image

Costin din Bucuresti

Excursie de băieți, după cum se vede :) Săptămâna trecută am urcat pe vârful Negoiu, al doilea vârf ca înălțime din România. N-a fost ușor, mai ales că trecuse ceva timp de când urcasem pe munte, dar ce vezi în jur te ajută să treci peste orice. Sunt multe podețe care te ajută la traseu, așa că poți să te bucuri la maxim de peisaje. E super fain, merită tot efortul, atât cel fizic cât și cel psihologic :) E spectaculos ce frumuseți avem în țara asta!